De Best & Rozeboom
Vaart ZZ 61 b
8426 AG Appelscha
tel: 0516 430711
fax: 0516 430745
e-mail:info@definancieleraadgever.nl
Rechtsbijstand
 
Een (juridisch) meningsverschil, ruzie of conflict kan zomaar ontstaan. Uw auto raakt beschadigd door een onjuist ingestelde wasstraat. Of uw zoon wordt tijdens het backpacken in Australië aangereden. Het product dat u via internet gekocht had is niet geleverd. En stel u eens voor dat u wordt ontslagen of uw huis wordt uit gezet.
 
Ook al denkt u het gelijk aan uw kant te hebben. Een ander daarvan overtuigen en de schade verhalen kan zeer ingewikkeld zijn. En onverwachts hoge kosten (van advocaten) met zich meebrengen. Met een rechtsbijstandverzekering  hoeft u zich geen zorgen te maken.  Experts nemen u het werk uit handen en zorgen voor de oplossing die u zoekt.
 

 
Zakelijk
 
Voor de zakelijke markt bieden wij een uitgekiende risico-analyse, wat in het kort neerkomt, welke risico's gaan we verzekeren en welke risico's kun je zelf dragen. Welke maatregelen moet je dan nemen.
 
Noodzakelijk zijn de aansprakelijkheidsverzekeringen, evt. bedrijfschadeverzekering, de inventaris in de werkplaats en onderweg. Aan te bevelen is een zakelijke rechtsbijstandverzekering en voor de ondernemer zelf natuurlijk de AOV (arbeidsongeschiktheidsverzekering) en een goede voorziening voor de eventuele nabestaanden en de "oude dag"
 
De Best & Rozeboom is gespecialiseerd in het Midden & kleinbedrijf en wij helpen u graag.
 
 
 
© 2010 De Best & Rozeboom | sitemap
Website Leonet & Rik