De Best & Rozeboom
Vaart ZZ 61 b
8426 AG Appelscha
tel: 0516 430711
fax: 0516 430745
e-mail:info@definancieleraadgever.nl

Zorg voor de oude dag
 
Jarenlang verheugde u zich op een zorgeloze oude dag, niet meer werken en geen zorgen. Vaak zal dit ook zo zijn, immers de meeste pensioenregelingen gaan uit van een inkomen (incl de AOW) van zo'n 70% van het gemiddelde salaris. Wat heel vaak wordt vergeten is dat lang niet alle pensioenfondsen een dergelijke regeling kennen en daardoor op een veel lager percentage uitkomen. En wat dacht u van een jongere partner, die nog een aantal jaren moet wachten op zijn/haar AOW. Tot die datum moet u het doen met de helft ..........
 
Laat ons uw situatie eens doorrekenen.

  
 
Verzorging na overlijden
 
Je hoopt het niet, maar toch. Eén ding is zeker, als je geboren wordt ga je eens dood.
 
Jong of oud, je weet het gelukkig niet. Naast verdriet rondom het verlies moet je eigenlijk geen financiële zorgen hebben. Die kun je er even niet bij gebruiken.
 
Ga eens met ons rond de tafel zitten zodat we een adequate voorziening kunnen ontwikkelen die u de financiële zorg uit handen neemt. Wij denken hierbij aan uitvaartkosten, aanvulling op het nabestaandeninkomen, een financiële reserve voor onverwachte uitgaven en niet te vergeten de aflossing van de hypothecaire schulden.
Studieverzekering
 
Iedereen wil voor zijn (klein) kind het beste. Je hebt grootse plannen en je ziet je spruit later als arts, piloot of hoogleraar door het leven gaan. Maar voordat het zover is, gaat er nog heel veel water door de zee en er moet gezorgd worden voor financiële middelen om deze grote plannen te financieren.
 
Wij helpen u graag met het opstellen van een financieringsplan voor de studie van uw (klein) kinderen.
 

 
Sparen
 
Sparen doe je pas als je geld over hebt en niet eerder..
 
Sparen voor de korte termijn, bijvoorbeeld voor een kapotte wasmachine of TV, hiervoor bieden wij een dagelijks opvraagbare spaarrekening zonder mitsen en maren.
 
Sparen voor de middellange termijn, bijvoorbeeld een wereldreis of auto. Informeer eens naar onze depositorekeningen met een hogere rente.
 
Sparen voor de lange termijn, bijvoorbeeld voor de oude dag. Wij laten u kennismaken met het beleggen in aandelenfondsen, obligaties en/of vastgoed.
 
En let op!!!! Hoe hoger de gouden bergen, des te hoger het risico!

 

© 2010 De Best & Rozeboom | sitemap
Website Leonet & Rik