De Best & Rozeboom
Vaart ZZ 61 b
8426 AG Appelscha
tel: 0516 430711
fax: 0516 430745
e-mail:info@definancieleraadgever.nl
Caravan
 
Nederland telt een groot aantal caravanbezitters. De één geeft de voorkeur aan zijn stacaravan, de ander trekt er het liefst op uit met een toercaravan of vouwwagen.
 
De caravanverzekering via de Best & Rozeboom kent een zeer uitgebreide dekking, waarmee u altijd goed verzekerd bent.
 
 

Kampeerauto
 
Rondtrekken in uw kampeerauto. Kamperen op de mooiste plekjes in binnen en buitenland. En natuurlijk goed verzekerd van een uitgebreide dekking.

Voordelen
• Gratis drie jaar nieuwwaardedekking
• Lage basispremie
• Binnen vier jaar op de maximale korting
 

 
Doorl. reis/annulering
 
We gaan steeds vaker op vakantie. Lekker naar een warm land, wintersport, een paar maanden rondtrekken of gewoon een lekker weekendje op èèn van de waddeneilanden.
 
Met een doorlopende reisverzekering kunt u  zo vaak uw koffers pakken als u wilt. U bent dan het hele jaar door goed verzekerd. Dat is wel zo makkelijk en nog voordeliger ook.
 
Kiest u daarnaast nog voor een doorlopende annuleringsverzekering dan zijn al uw reizen (ook weekendjes weg) het hele jaar door verzekerd tegen annulering.
RecreActief
 
Een uitstekende verzekering voor bergklimmateriaal, een golfset, foto- en videoapparatuur en een ruitersport- of duikuitrusting.

Met de RecreActief Verzekering is uw vrijetijdsuitrusting goed verzekerd tegen verlies, diefstal of beschadiging. Het hele jaar door, overal ter wereld.
 
 

Kortl. reis/annulering
 
De Kortlopende Reisverzekering is een verzekering voor de duur van één vakantie. Deze verzekering is uitermate geschikt als u één of twee maal per jaar op vakantie gaat. Als u vaker per jaar op vakantie gaat, is het altijd raadzaam om een vergelijk te maken met de Doorlopende Reisverzekering.
 
Kiest u daarnaast nog voor een kortlopende annuleringsverzekering dan is uw reis ook verzekerd tegen annulering.
 

 
Watersport
 
Een ongeluk zit in een klein hoekje.
 
Als schipper kunt u schade toebrengen aan een ander, waardoor u voor enorme kosten komt te staan. Een goede verzekering die bij u past is dan noodzakelijk.Zo gaat u goed verzekerd het water op.

© 2010 De Best & Rozeboom | sitemap
Website Leonet & Rik