De Best & Rozeboom
Vaart ZZ 61 b
8426 AG Appelscha
tel: 0516 430711
fax: 0516 430745
e-mail:info@definancieleraadgever.nl
Opstal
 
Uw opstal compleet verzekerd tegen een scherpe premie.
 
De woonhuisverzekering biedt een complete dekking voor het huis, met alle zaken die daarmee zijn verbonden, zoals eventuele bijgebouwen. Binnen de woonhuisverzekering is de glasverzekering standaard opgenomen!
 

 
Inboedel
 
Uw inboedel compleet verzekerd tegen een scherpe premie.
 
Op de inboedelverzekering  zijn naast de huisraad ook computerapparatuur, sieraden en contant geld meeverzekerd
 
 

Aansprakelijkheid
 
Als u bij een ander schade veroorzaakt  is dit al vervelend genoeg. Toch draait u voor de schade op als u hiervoor aansprakelijk bent. Bij kleine schades is dit nog te overzien. Maar gaat het om grotere bedragen, dan is een goede aansprakelijkheidsverzekering van groot belang.
Ongevallen
 
Een ongelukje zit in een klein hoekje en kan grote financiële gevolgen hebben. De gezinsongevallenverzekering verzekert u tegen de gevolgen van een ongeval van uzelf of een van uw gezinsleden. Bijvoorbeeld de financiele gevolgen van blijvende invaliditeit of een overlijden.
 
 


Rechtbijstand
 
Conflicten zijn soms onvermijdelijk. Denk maar eens aan burenruzie, problemen bij de aankoop van een woning, het claimen van smartengeld na een aanrijding, problemen op de werkvloer met uw werkgever.
 
Het is altijd vervelend om in een conflict verzeild te raken. De kosten voor rechtskundig advies kunnen razendsnel oplopen. Om toch uw recht te kunnen halen, biedt de rechtsbijstandverzekering uitkomst.


 

© 2010 De Best & Rozeboom | sitemap
Website Leonet & Rik